TAO

Az idén úgy döntöttünk, hogy a KAP-hoz hasonlóan társadalmi párbeszédet kezdeményezünk ügyfeleinkkel és a minket körülvevő közösséggel, annak érdekében, hogy közösen döntsünk a MagNet Bank Társasági adójának szétosztásáról. 

Mi is a TAO?

A társasági adó olyan jövedelemadó, amelyet gazdasági tevékenységet folytató társaságok bizonyos feltételek mellett felajánlhatnak látvány-csapatsport és előadó-művészet kategóriákban működő befogadó intézményeknek. 

Van kedved beleszólni, hogy kikhez jusson el ez az összeg?

Az alábbi listában látható az általunk támogatni kívánt befogadó intézmények bemutatkozása. Bárki, aki ellátogat honlapunkra, szavazatával segítheti a számára legszimpatikusabb szervezetet. Arra buzdítunk minden kedves látogatót, hogy egy kattintással fejezze ki, kit szeretne támogatni. Fontos tudni, hogy mindenki csak egyszer szavazhat. Mielőtt megnyomod a "Támogatom" gombot, javasoljuk, hogy tájékozódj a lista minden tagjáról, mert voksodat nem tudod visszavonni. A rendelkezésünkre álló összegből végül a szavazatok arányában fogjuk támogatni a listán szereplőket.

Szavazási időszak: 2016.10.03-10.24.