Elektronikus szolgáltatások

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink minél egyszerűbben és gyorsabban intézhessék banki ügyeiket. NetBank és TeleBank szolgáltatásunk, valamint a MagNet Mobil applikáció mellett most már SzámlaInfo szolgáltatásunk is ügyfeleink rendelkezésére áll.

Olvass tovább elektronikus szolgáltatásainkról!

Autokassza szolgáltatás vállalkozásoknak

Teltek már estéid azzal, hogy vállalati számláidat bogarásztad?

Ha online számlázol és a közösségi bankban bankolsz, tudjuk a megoldást!

Ha mindig naprakész információval szeretnél rendelkezni a kifizetetlen, vagy a már teljesített számláidról, engedélyezd a Számlázz.hu és MagNet Bankos ügyfélfiókjaid szinkronizálását, és takaríts meg akár napi több óra adminisztrációt!

 Elsőként a MagNet Bank vállalati ügyfelei számára érhető el a Számlázz.hu innovációja!

Koin automatikus kiadáskövetés

Megérkezett a MagNet második Fintech együttműködésének gyümölcse!

A Koin kiadáskövető alkalmazást a MagNet Bank ügyfelei egyszerűen szinkronizálhatják saját NetBank fiókjukkal, így az alkalmazásban automatikusan megjelennek a költéseik, könnyebb rálátást nyújtva pénzügyi szokásaikra.

A Koin az egyik legsikeresebb hazai kiadáskövető alkalmazás, mely segít a felhasználóknak abban, hogy pénzügyeiket átláthatóbbá tegyék saját maguk számára. Az alkalmazás ingyenesen elérhető Android és iPhone készülékekre.

A MagNet Banké a legjobb banki mobil applikáció 2016-ban

A Bankmonitor.hu az idén is objektív ismérvek alapján díjazta a bankpiac legjobb termékeit, digitális innovációit.
Az év legjobb banki mobil applikációjának járó díjat 2016-ban a MagNet Bank vehette át.

A zsűri szempontrendszere nemcsak a szolgáltatások minőségét és számosságát értékelte, hanem a fogyasztói elégedettséget is figyelembe vette a díj odaítélésekor.

A korszerű, biztonságos és felhasználóbarát rendszer már demó verzióban is letölthető, hogy azok is próbára tehessék minden kötelezettség nélkül, akik még nem a MagNet Bank ügyfelei

MagNet MobilBank

A MagNet MobilBank a MagNet Bank NetBankjának okostelefonra optimalizált változata, amellyel az internetes banki szolgáltatások leggyakrabban használt funkciói vehetők igénybe. A MagNet MobilBank alkalmazás segítségével mostantól egyszerűen és kényelmesen mobiltelefonodon keresztül intézheted pénzügyeidet.

HOGYAN VEHETED IGÉNYBE A SZOLGÁLTATÁST?
A MobilBank alkalmazást az Apple AppStore és a Google Play áruházból töltheted le.

MÉG CSAK TÁJÉKOZÓDSZ?
Válaszd a MobilBank alkalmazás demó verzióját, mely már elérhető Android és iPhone készülékekre is. Ismerd meg az applikációt, próbáld ki a különböző funkciókat egy minta felhasználó segítségével!

TUDTAD?
MobilBank alkalmazásunk elnyerte A legjobb banki mobil applikációnak járó díjat a Bankmonitor.hu objektív ismérvei alapján. 

Próbáld ki a NetBank szolgáltatást!

Ha már régóta kacérkodsz azzal, hogy közösségi bankolásra váltasz, de még visszatart, hogy megszoktad a korábbi pénzintézeted online banki felületét, tedd próbára minden kötelezettség nélkül a NetBank demó rendszerünket, és szeress bele digitális megoldásainkba.

A klasszikus pénzügyi funkciók mellett számos olyan elemet csempésztünk az oldalba, mellyel kifejezheted társadalmi felelősségérzetedet: a felületen rendelkezhetsz a MagNet nyereségének 10%-áról civil ügyek javára, beállíthatod, hogy milyen összegű becsületkasszás számlavezetési díjat szeretnél fizetni, illetve kit támogatnál a bank pénzéből a kártyás fizetéseid alkalmával.

MagNet SzámlaInfo

A MAGNET SZÁMLAINFÓ szolgáltatás segítségével forint vagy deviza bankszámládon végzett tranzacióidról SMS, vagy PUSH üzenetben kaphatsz tájékoztatást a bankszámla devizanemében. A push üzenet az sms-hez hasonló, okostelefonra érkező rövid szöveges üzenet, amely kizárólag a MagNet MobilBank applikáció segítségével, kizárólag online kapcsolattal működik.

A MagNet Számlainfo szolgáltatás keretében
az alábbi tranzakciókról szóló értesítéseket állíthatod be:
- jóváírások
- terhelések
- csoportos beszedés teljesítése


A szolgáltatás díja: lakossági, illetve vállalati ügyfelek részére

Igényeld a szolgáltatást bármely MagNet bankfiókban, vagy a NetBankban!